Gevuld stokbrood met kip

Dit stokbrood is perfect als lunch. Het is gemakkelijk te maken en heerlijk van smaak!
Niets voor jou? Deel dit recept met anderen!
WhatsApp
E-mail
Facebook
Gevuld stokbrood met kip

Boodschappenlijst

  • 200 gr. filet
  • 2 afbakstokbroden
  • 1 ui
  • 1,5 tl. kipkruiden
  • 1 paprika
  • 4 el. barbecuesaus
  • Geraspte kaas (naar smaak)
  • 1 el. olie
  • Onze producten in dit recept

    Filet van Jan van Ee Poelier
    Filet
    Per kg
    8,50

    Hoe je dit recept moet bereiden?

  • Verwarm eerst de over voor volgens de aangegeven temperatuur op de verpakking van de afbakbroden.
  • Snijd de paprika in kleine stukjes en snipper het uitje.
  • Snijd de kipfilet in blokjes.
  • Breng de kip op smaak met de kipkruiden.
  • Verwarm een pan met de olie en fruit hier de ui en paprika kort in aan.
  • Voeg de kip toe en bak dit even 'dicht' in ongeveer 2-3 minuten.
  • Hol het stokbrood uit om daarna de binnenkant met een dikke laag barbecuesaus in te smeren.
  • Vul het stokbrood met de vulling en bestrooi naar smaak met geraspte kaas.
  • Leg het gevulde stokbrood in de voorverwarmde over voor ongeveer 10-12 minuten.
  • Meer recepten van Jan van Ee

    Kippenvleugels met zwarte bonen
    Kippenvleugels met zwarte bonen
    Kip crisps met speciale groentesaus
    Kip crisps met speciale groentesaus
    Oosterse kipkluifjes uit de oven
    Oosterse kipkluifjes uit de oven