Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de krieltjes. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
Marineer de kippenvleugels in een kom met de piri-piri saus. Verdeel ze gelijkmatig over een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en voeg een beetje water toe om de kip mals te houden. Bak de kippenvleugels gedurende 20-25 minuten in de oven tot ze gaar zijn.
Snijd de vleestomaten voorzichtig in kwarten, verwijder de zaden en snijd ze vervolgens in smalle repen. Zet opzij.
Kook de krieltjes gedurende 15 minuten tot ze gaar zijn. Gebruik het kokende water ook om de tomaten te plisseren. Laat ze vervolgens schrikken in ijswater en pel de huid eraf.
Snijd de gekookte krieltjes in kwarten.
Verhit olijfolie in een wok op hoog vuur. Voeg de gekookte krieltjes toe en breng op smaak met zeezout. Voeg de gesnipperde ui en geperste knoflook toe en fruit deze tot ze lichtbruin zijn.
Voeg de spinazie toe en breng op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de geplisseerde tomaten toe en warm alles nog even door.
Verdeel de inhoud van de wok over een serveerschaal en leg de geroosterde kippenvleugels erbovenop.